het was weer fantastisch op HDM

waarde abrahams,

HDM was geweldig! Hulde aan organisator Wouter Pont! Het was heerlijk hockeyweer, er waren 2 tactisch uitgebalanceerde Abrahams teams, leuke tegenstanders vooral omdat daar ook weer Abrahams mee speelden, spannende wedstrijden op zeer hoog niveau, geweldige scheidsrechters (veel dank Francine en Nel), enthousiaste toeschouwers zoals de weer bere-fitte Gerard van Pelt met zijn charmante Elly, sowieso veel Abrahams dames! Natuurlijk speelden Abraham Rood, noch Blauw in de finale zoals dat de organisatoren betaamd. Dat Lau wel in de finale speelde is niet verwonderlijk; hij speelde in 3 teams tegelijk en dus alle wedstrijden mee en was vooraf verzekerd van de eerste, tweede en derde prijs.Gefeliciteerd!

Belangrijk nieuws waren de 3 gast spelers, 2 in het blauw: Janne Wefers Bettink (Hurley), Marc Collins (zwervende speler) en 1 in het rood: Walter de Waal (Kampong). Alle drie kregen een belangrijke veld positie om hun skills te kunnen etaleren. Zo speelde Walter (, ook aangekondigd als Wouter, maar daar hebben we er al veel te veel van) glansrijk als waterdrager van Johan Stuurman om wie team rood was gevormd.

Na de afmattende wedstrijden, aan het bier in het clubhuis, gezellig gevuld met een zestigtal (!) Abrahams & partners. Via de Legionella douche met matige sinusoïde waterdruk, de trui aan (geen jasje dasje op dit toernooi) en nog een biertje. De speech van de nieuwe voorzitter begon bijzonder hoopvol, de zaal riep dan ook meer, meer, meer, maar zakte al snel daarna af naar een bedenkelijk niveau. Het openbaar Ministerie heeft inmiddels een onderzoek gestart of de mening van de grenzen van vrijheidsuiting zijn overtreden. Gelukkig volgde de uiterst minzame en verbindende Jan Willem van Waning met een overpeinzing van de dag en een loftuiting naar de oudste speler; Henk Hugen van de watergeuzen (80 jaar). Bij deze ook nog een pluim voor onze oudste speler; Martin Hilder (76).

Martijn Steenkamp (blauw boven en onder de gordel) werd helaas tegen zijne knie geslagen en zag er niet heel goed uit. Modern deelde hij live vanuit het ziekenhuis de röntgenbeelden van zijn knie; gelukkig geen breuken of gescheurde ligamenten.

Het Indisch buffet was wederom verrukkelijk, het kon zelfs onze eigen Indische connaisseur Evert bekoren. Nog een Haagsch bakje koffie, na leuten en op naar huis na een prachtige dag en avond! Alle aanwezigen, dank voor jullie komst. Denk aan de komende evenementen, Den Bosch Kampioen L, Maidenhead, Laren en Tilburg. bekijk https://abrahams-holland.nl/agenda/ en schrijf je in!

hdmrood17dec2016

Geef een reactie