Abrahams toernooi KZ, 16 december 2017

Waarde Abrahams;

Met spanning in de benen vertrokken Fons en ik vanuit een zonnig Rotterdam richting KZ, om aldaar officieel te gaan toetreden tot De Abrahams.

Hoe dichter we bij De Steenbokken kwamen, hoe onheilspellender het weer eruit begon te zien. “Als dat maar goed gaat, het zal toch wel doorgaan “dacht ik. Maanden had ik uitgekeken naar het moment waarop ik het officiële Abrahams shirt mocht aantrekken. Zulks geschiedde, na enkele mooie woorden in de kleedkamer van Jan voor Fons en mijzelf. Nr 150 en 151 zijn een feit!

De opkomst was dusdanig groot, dat er 2 Abrahams teams op de been waren. Ik mocht aantreden in team Blauw.

In een ietwat onwennig potje haalden we niet een heel hoog niveau waardoor de Watergeuzen er terecht met de winst vandoor gingen. De 2e (65+) en 3e pot gingen al een stuk beter, na een korte stop ivm hagelbui.  Niet onvermeld mag blijven dat in een onderling Abrahams duel gastspeler Maarten Stam in de laatste minuut een wereld goal maakte waarbij hij deed alsof hij de bal aan nam, maar in werkelijkheid de bal briljant het dak in tipte, Hulde!!

Daarna kon het belangrijkste deel van de dag beginnen, de borrel en Blauwe hap.

Tijdens de borrel nam Jan het woord om de prijzen uit te rijken. In mijn oor werd gefluisterd: “Let op, nu gaat hij weer een mop vertellen “ (oud mos oid ??) En inderdaad, niet veel later lag werkelijk het hele clubhuis plat van het lachen !!??

Ik geloof dat beide Abrahams teams niet heel hoog geëindigd zijn en zoals gebruikelijk in mijn eigen competitie, ging HDM er weer met de hoofdprijs vandoor.

De blauwe hap was perfect, het zaakie liep. Zelfs zonder dat ik, in opdracht van Frank, die handige minuscule etensbonnetjes had uitgedeeld. (Dan leer je iedereen kennen !!)

Zo zie je maar Frank, Laissez faire en het komt helemaal goed bij de Abrahams !!

Al met al heb ik genoten van mijn debuut bij dit illuster gezelschap en dank ik Miguel voor de perfecte organisatie op KZ

Ik kijk er naar uit op om 3 februari Voordaan de oren te wassen.

Ik wens jullie allen een mooie kerst en een sportief en gezond 2018 toe .

Groet,

Marc Schaedler, 151

1 Reactie op “Abrahams toernooi KZ, 16 december 2017
  1. Profielfoto van Jan Siderius Jan Siderius schreef:

    Dank voor het verslag Marc!

Geef een reactie