7 oktober Golfdag Abrahams Hattemse Golf & Countryclub.

Op vrijdag 7 oktober heeft het laatste golfevenement van 2016 weer plaats gevonden op de Hattemse golfclub.

Wat een evenement dit keer weer, het vlakke weiland achtige decor van de vorige golfdag was ingeruild voor een meer bosachtig en licht glooiend decor.

Ook het clubhuis was anders dit keer bij de Loenense nog modern en nieuw naar de Hattemse oud klassiek en meer huiskamerachtig.Verandering van spijs doet goed eten.

Na ontvangst met een kopje koffie in het zonnetje werd er om 12 uur afgeslagen. Door de grote opkomst meer dan ooit tevoren was deze tijd vervroegd, wat bij

Enkele deelnemers enige krapte in het schema opleverde maar alles ging net goed.

De flightindeling maakte het erg leuk de dames ouderen en jongeren waren in een goede mix ingedeeld waarbij iedereen erg zijn best deed ofwel erg druk was

met opvangen en motiveren van haar of zijn flightgenoten. De 9 holes baan werd door iedereen 2x gelopen en zo bereikten we het einde van de middag.

Daarna was het in het zonnetje van het welverdiende drankje nagenieten. Onderweg steeg de spanning wie heeft de meeste punten waar ligt de duikboot en wie heeft de neary geslagen.

Om ca 19.00 was het dinnertime in de huiskamer van de golfclub alwaar een supergoed 3 gangen menu werd geserveerd.

Tijdens het dinner vond de prijsuitreiking plaats, opgevolgd door de Abrahams moppentrommel voor volwassenen, gaat dit een traditie worden?

Moppen vertellen is een gave die niet voor iedereen is weggelegd, maar Evert  Maurits en Jan jullie beschikken over erg veel talent.

Ook nieuw en nog niet ontdekt talent diende zich spontaan aan in de vorm van de Kelner van de golfclub en zo kwamen we langzamerhand bij het einde van deze dag aan.

Carla en Hans wederom een geslaagde dag die tot in de puntjes verzorgd, spreek niet geheel uit ervaring maar het was weer vanouds, hiervoor heel veel dank namens de gehele deelnemersgroep.

Tim vd Steur.

1 Reactie op “7 oktober Golfdag Abrahams Hattemse Golf & Countryclub.
  1. Profielfoto van Jan Siderius Jan Siderius schreef:

    Wat een prachtige proza. Na Dylan kanshebber voor Nobelprijs literatuur.

Geef een reactie