22 juli 2016 Abrahams Golfdag op De Hooge Rotterdamse.

De dag begon al direct met een conditietest.

De steile klim van de parkeerplaats naar het terras voor het clubhuis had ons moeten waarschuwen. We werden echter afgeleid door het “weerzien ritueel”. Dierbare knuffels met de woorden “wat gezellig om jullie weer te zien”. En dat is het ook altijd.

Ditmaal met 20 golfers en 8 aanhang. Goed om Frans (gelukkig weer hersteld na een operatie) en Judith Fiolet er weer bij te hebben! Na de koffie met donuts daalden we af naar de golfbaan om vrijwel direct na de eerste afslag weer steil omhoog te moeten lopen.

De baan is mooi met leuke originele holes, mooie greens. Echter met warm weer is het aan te raden een buggy te nemen. Voor de ouderen was het soms net iets te veel. Rond vijf uur was iedereen binnen (buiten) op het terras. Genietend van een drankje en een grote hoeveel bitterballen, aangeboden door Pim en Anneke. (veel dank van iedereen) Zeven uur een aan tafel . “Buiten op terras !” Vanwege de temperatuur zonder jasje.

Al met al wederom een buitengewoon gezellige dag. Met bijzondere dank aan Pim en Anneke die het mogelijk hebben gemaakt dat we op hun homecourse konden spelen.

Feiten:
– Winnaars van de dag waren Frans Fiolet en Steven Oosterwaal. Beiden met 35 Stableford punten.
– Vrijwel dezelfde scorelijst. 17 op de 1 e negen en 18 op de 2 e negen.
– Uiteindelijk bleek dat Steven 1 e werd met 14 punten op de laatste 6 holes en Frans 11.
– Pim Westerink was 3 e met 32 punten en had ook de “Neary”
– Bart Roelofsz tekende voor de “Leary” (na 2 e slag dichts bij de pin)

Volgende golfdag is op 26 augustus. “Old Course Loenen” .De homecourse van onze toekomstige voorzitter! Er hebben zich maar liefst 32 golfers aangemeld. Details volgen binnenkort.

Hans

kledingvoorschrift

 

Geef een reactie